Meteen naar de inhoud

Top 10 Beste Vegan Restaurant Amsterdam

Vegan Restaurant Amsterdam: Naarmate meer mensen een plantaardig dieet omarmen, blijft de vraag naar veganistische restaurants groeien. Amsterdam, een stad die bekend staat om zijn levendige eetscene, heeft veel uitstekende veganistische restaurants die tegemoet komen aan alle smaken en budgetten. Van informele cafés tot verfijnde eetgelegenheden, er is voor elk wat wils in Amsterdam.

In dit artikel verkennen we de top 10 beste veganistische restaurants in Amsterdam. We hebben deze lijst samengesteld op basis van de kwaliteit van het eten, de verscheidenheid van het menu, de ambiance van het restaurant en de algehele ervaring. Of je nu veganist bent of gewoon op zoek bent naar nieuwe culinaire horizonten, deze restaurants zullen zeker je smaakpapillen verrukken.

Van creatieve en innovatieve gerechten tot klassieke veganistische gerechten, de Amsterdamse veganistische scene heeft het allemaal. Veel van de restaurants op onze lijst zijn ook toegewijd aan duurzaamheid en het gebruik van lokale en biologische ingrediënten. Je geniet dus niet alleen van heerlijk eten, maar je steunt ook ethische en milieuvriendelijke praktijken.

Zonder verder oponthoud, laten we in de top 10 beste veganistische restaurants in Amsterdam duiken. Of je nu op zoek bent naar een snelle en gezonde lunch, een romantisch diner of een leuke brunchplek, wij hebben het voor je geregeld. Bereid je voor op het beste veganistische eten in Amsterdam!

Beste Vegan Restaurant Amsterdam

Vegan Restaurant Amsterdam

1. The Pool: Plant-based restaurant & bar

The Pool is een hoog aangeschreven plantaardig restaurant &bar gelegen in het hart van Amsterdam. Met een focus op verse, gezonde en duurzame ingrediënten biedt The Pool gasten een unieke en heerlijke eetervaring die zowel goed is voor hun lichaam als goed voor de planeet.

Het menu van The Pool is creatief en divers, met een scala aan gerechten die zijn geïnspireerd op de wereldkeuken. Of je nu in de stemming bent voor een stevig ontbijt, een lichte lunch of een driegangendiner, je vindt er iets dat bij je smaakpapillen past. De chef-koks van The Pool gebruiken alleen de meest verse en hoogwaardige ingrediënten, zodat elk gerecht boordevol smaak en voeding zit.

Naast het eten biedt The Pool ook een scala aan verfrissende en heerlijke drankjes, waaronder smoothies, sappen en thee. Deze dranken worden gemaakt met alleen de meest verse en hoogwaardige ingrediënten, zodat elke slok boordevol smaak en voeding zit.

De sfeer bij The Pool is chique en stijlvol, waardoor het de perfecte plek is om te genieten van een heerlijke maaltijd met vrienden en familie. Het personeel is deskundig en vriendelijk, en ze zijn altijd bereid om een extra stap te zetten om ervoor te zorgen dat dineergasten een geweldige ervaring hebben.

Dus als u op zoek bent naar een eetervaring die heerlijk plantaardig eten combineert met een toewijding aan duurzaamheid, hoeft u niet verder te zoeken dan The Pool. Reserveer vandaag nog uw tafel en ervaar de magie zelf.

Adres: Nieuwe Doelenstraat 2A, 1012 CP Amsterdam

Telefoon: +31 20 792 5200

2. Meatless District: Vegan restaurant

Meatless District is een hoog aangeschreven veganistisch restaurant gelegen in het hart van Amsterdam. Met een focus op verse, gezonde en duurzame ingrediënten biedt Meatless District dineergasten een unieke en heerlijke eetervaring die zowel goed is voor hun lichaam als goed voor de planeet.

Het menu van Meatless District is creatief en divers, met een scala aan gerechten die zijn geïnspireerd op wereldwijde keukens. Of je nu in de stemming bent voor een stevig ontbijt, een lichte lunch of een driegangendiner, je vindt er iets dat bij je smaakpapillen past. De chef-koks van Meatless District gebruiken alleen de meest verse en hoogwaardige ingrediënten, zodat elk gerecht boordevol smaak en voeding zit.

Naast het eten biedt Meatless District ook een scala aan verfrissende en heerlijke drankjes, waaronder smoothies, sappen en thee. Deze dranken worden gemaakt met alleen de meest verse en hoogwaardige ingrediënten, zodat elke slok boordevol smaak en voeding zit.

De sfeer bij Meatless District is gezellig en uitnodigend, waardoor het de perfecte plek is om te genieten van een heerlijke maaltijd met vrienden en familie. Het personeel is deskundig en vriendelijk, en ze zijn altijd bereid om een extra stap te zetten om ervoor te zorgen dat dineergasten een geweldige ervaring hebben.

Dus als u op zoek bent naar een eetervaring die heerlijk veganistisch eten combineert met een toewijding aan duurzaamheid, hoeft u niet verder te zoeken dan Meatless District. Reserveer vandaag nog uw tafel en ervaar de magie zelf.

Adres: Bos en Lommerplein 27, 1055 RX Amsterdam

Telefoon: +31 20 820 8282

Controleer ook, Beste Indonesisch Restaurant Amsterdam

3. Vegan Junk Food Bar: Vegan fast food restaurant

De Vegan Junk Food Bar is een hoog aangeschreven veganistisch fastfoodrestaurant in het hart van Amsterdam. Met een focus op verse, gezonde en duurzame ingrediënten biedt de Vegan Junk Food Bar dineergasten een unieke en heerlijke eetervaring die zowel goed is voor hun lichaam als goed voor de planeet.

Het menu van de Vegan Junk Food Bar is creatief en divers, met een scala aan gerechten die zijn geïnspireerd op klassieke fastfoodfavorieten. Of je nu in de stemming bent voor een sappige hamburger, knapperige frietjes of een beladen hotdog, je zult iets vinden dat bij je smaakpapillen past. De chef-koks van de Vegan Junk Food Bar gebruiken alleen de meest verse en hoogwaardige ingrediënten, zodat elk gerecht boordevol smaak en voeding zit.

Naast het eten biedt de Vegan Junk Food Bar ook een scala aan verfrissende en heerlijke drankjes, waaronder smoothies, sappen en thee. Deze dranken worden gemaakt met alleen de meest verse en hoogwaardige ingrediënten, zodat elke slok boordevol smaak en voeding zit.

De sfeer in de Vegan Junk Food Bar is leuk en ongedwongen, waardoor het de perfecte plek is om te genieten van een heerlijke maaltijd met vrienden en familie. Het personeel is deskundig en vriendelijk, en ze zijn altijd bereid om een extra stap te zetten om ervoor te zorgen dat dineergasten een geweldige ervaring hebben.

Dus als u op zoek bent naar een fastfoodervaring die heerlijk veganistisch eten combineert met een toewijding aan duurzaamheid, hoeft u niet verder te zoeken dan de Vegan Junk Food Bar. Boek vandaag nog uw tafel en ervaar de magie zelf.

Adres: Staringplein 22, 1054 Amsterdam

Telefoon: +31 20 751 4180

4. Vurger & More: Vegan burger bar

Vurger &More is een hoog aangeschreven veganistische hamburgerbar in het hart van Amsterdam. Met een focus op verse, gezonde en duurzame ingrediënten biedt Vurger &More dineergasten een unieke en heerlijke eetervaring die zowel goed is voor hun lichaam als goed voor de planeet.

Het menu bij Vurger &More is creatief en divers, met een scala aan hamburgers die zijn geïnspireerd op klassieke fastfoodfavorieten. Of je nu in de stemming bent voor een sappige hamburger, knapperige frietjes of een beladen hotdog, je zult iets vinden dat bij je smaakpapillen past. De chef-koks van Vurger &More gebruiken alleen de meest verse en hoogwaardige ingrediënten, zodat elke burger boordevol smaak en voeding zit.

Naast de hamburgers biedt Vurger &More ook een scala aan verfrissende en heerlijke drankjes, waaronder smoothies, sappen en thee. Deze dranken worden gemaakt met alleen de meest verse en hoogwaardige ingrediënten, zodat elke slok boordevol smaak en voeding zit.

De sfeer bij Vurger &More is leuk en ongedwongen, waardoor het de perfecte plek is om te genieten van een heerlijke maaltijd met vrienden en familie. Het personeel is deskundig en vriendelijk, en ze zijn altijd bereid om een extra stap te zetten om ervoor te zorgen dat dineergasten een geweldige ervaring hebben.

Dus als u op zoek bent naar een hamburgerervaring die heerlijk veganistisch eten combineert met een toewijding aan duurzaamheid, hoeft u niet verder te zoeken dan Vurger &More. Reserveer vandaag nog uw tafel en ervaar de magie zelf.

Adres: Jan Pieter Heijestraat 189, 1054 MP Amsterdam

Telefoon: +31 20 205 6523

5. De Bolhoed: Vegan restaurant & cafe

De Bolhoed is een hoog aangeschreven veganistisch restaurant en café gelegen in het hart van Amsterdam. Met een focus op verse, gezonde en duurzame ingrediënten biedt De Bolhoed gasten een unieke en heerlijke eetervaring die zowel goed is voor hun lichaam als goed voor de planeet.

Het menu van De Bolhoed is creatief en divers, met een scala aan gerechten die zijn geïnspireerd op klassieke favorieten uit de hele wereld. Of je nu in de stemming bent voor een stevig ontbijt, een lichte lunch of een bevredigend diner, je zult iets vinden dat bij je smaakpapillen past. De chefs van De Bolhoed gebruiken alleen de meest verse en hoogwaardige ingrediënten, zodat elk gerecht boordevol smaak en voeding zit.

Naast het eten biedt De Bolhoed ook een scala aan verfrissende en heerlijke drankjes, waaronder koffie, thee en smoothies. Deze dranken worden gemaakt met alleen de meest verse en hoogwaardige ingrediënten, zodat elke slok boordevol smaak en voeding zit.

De sfeer bij De Bolhoed is ontspannen en uitnodigend, waardoor het de perfecte plek is om te genieten van een heerlijke maaltijd met vrienden en familie. Het personeel is deskundig en vriendelijk, en ze zijn altijd bereid om een extra stap te zetten om ervoor te zorgen dat dineergasten een geweldige ervaring hebben.

Dus als je op zoek bent naar een veganistische eetervaring die heerlijk eten combineert met een toewijding aan duurzaamheid, zoek dan niet verder dan De Bolhoed. Reserveer vandaag nog uw tafel en ervaar de magie zelf.

Adres: Prinsengracht 60-62, 1015 DW Amsterdam

Telefoon: +31 20 620 6991

6. The Conscious Club: Vegan restaurant & bar

De Conscious Club is een hoog aangeschreven veganistisch restaurant en bar in het hart van Amsterdam. Met een focus op verse, gezonde en duurzame ingrediënten biedt The Conscious Club dineergasten een unieke en heerlijke eetervaring die zowel goed is voor hun lichaam als goed voor de planeet.

Het menu van The Conscious Club is creatief en divers, met een scala aan gerechten die zijn geïnspireerd op klassieke favorieten uit de hele wereld. Of je nu in de stemming bent voor een stevig ontbijt, een lichte lunch of een bevredigend diner, je zult iets vinden dat bij je smaakpapillen past. De chef-koks van The Conscious Club gebruiken alleen de meest verse en hoogwaardige ingrediënten, zodat elk gerecht boordevol smaak en voeding zit.

In addition to the food, The Conscious Club also offers a range of refreshing and delicious drinks, including cocktails, beers, and wines. These drinks are carefully selected to complement the food and are made using only the freshest and highest quality ingredients.

The atmosphere at The Conscious Club is cozy and inviting, making it the perfect place to enjoy a delicious meal with friends and family. The staff are knowledgeable and friendly, and they’re always willing to go the extra mile to ensure that diners have a great experience.

Adres: Lauriergracht 142, 1016 RT Amsterdam

Telefoon: +31 20 528 1608

7. De Hippe Vegetariër: Vegan restaurant

De Hippe Vegetariër is een hoog aangeschreven veganistisch restaurant gelegen in het hart van Amsterdam. Met een focus op verse, gezonde en duurzame ingrediënten biedt De Hippe Vegetariër dineergasten een unieke en heerlijke eetervaring die zowel goed is voor hun lichaam als goed voor de planeet.

Het menu van De Hippe Vegetariër is creatief en divers, met een scala aan gerechten die zijn geïnspireerd op klassieke favorieten uit de hele wereld. Of je nu in de stemming bent voor een stevig ontbijt, een lichte lunch of een bevredigend diner, je zult iets vinden dat bij je smaakpapillen past. De chefs van De Hippe Vegetariër gebruiken alleen de meest verse en hoogwaardige ingrediënten, zodat elk gerecht boordevol smaak en voeding zit.

Naast het eten biedt De Hippe Vegetariër ook een scala aan verfrissende en heerlijke drankjes, waaronder koffie, thee en smoothies. Deze dranken worden gemaakt met alleen de meest verse en hoogwaardige ingrediënten, zodat elke slok boordevol smaak en voeding zit.

Adres: Nieuwezijds Kolk 18, 1012 PV Amsterdam

Telefoon: +31 20 422 4145

8. The Meets: Plant-based restaurant

The Meets is een top-rated plantaardig restaurant gelegen in het hart van Amsterdam. Met een focus op verse, gezonde en duurzame ingrediënten biedt The Meets dineergasten een unieke en heerlijke eetervaring die zowel goed is voor hun lichaam als goed voor de planeet.

Het menu van The Meets is creatief en divers, met een scala aan gerechten die zijn geïnspireerd op klassieke favorieten uit de hele wereld. Of je nu in de stemming bent voor een stevig ontbijt, een lichte lunch of een bevredigend diner, je zult iets vinden dat bij je smaakpapillen past. De chef-koks van The Meets gebruiken alleen de meest verse en hoogwaardige ingrediënten, zodat elk gerecht boordevol smaak en voeding zit.

Naast het eten biedt The Meets ook een scala aan verfrissende en heerlijke drankjes, waaronder cocktails, bieren en wijnen. Deze dranken zijn zorgvuldig geselecteerd om het eten aan te vullen en worden gemaakt met alleen de meest verse en hoogwaardige ingrediënten.

De sfeer bij The Meets is gezellig en uitnodigend, waardoor het de perfecte plek is om te genieten van een heerlijke maaltijd met vrienden en familie. Het personeel is deskundig en vriendelijk, en ze zijn altijd bereid om een extra stap te zetten om ervoor te zorgen dat dineergasten een geweldige ervaring hebben.

Adres: Spaarndammerstraat 67, 1013 SL Amsterdam

Telefoon: +31 20 891 6633

9. The Falafel Factory: Vegan fast food restaurant

De Falafel Factory is een populair veganistisch fastfoodrestaurant in het hart van Amsterdam. Met een focus op heerlijk, betaalbaar en handig eten, biedt The Falafel Factory diners een unieke en bevredigende eetervaring die zowel lekker als handig is.

Het menu van The Falafel Factory is gecentreerd rond falafel, een traditioneel gerecht uit het Midden-Oosten gemaakt van gemalen kikkererwten en kruiden. De falafel bij The Falafel Factory wordt vers op bestelling gemaakt en op verschillende manieren geserveerd, onder andere in pitabrood, als wrap of als salade. Naast falafel biedt The Falafel Factory ook een scala aan heerlijke bijgerechten en dips, waaronder hummus, tahin en baba ganoush.

De sfeer in The Falafel Factory is snel en energiek, waardoor het de perfecte plek is om een snelle en bevredigende hap te eten. Het personeel is vriendelijk en deskundig, en ze zijn altijd blij om dineergasten te helpen de perfecte maaltijd te vinden die bij hun smaakpapillen past.

Adres: Utrechtsestraat 52, 1017 VH Amsterdam

Telefoon: +31 20 891 5801

10. Loving Hut: Vegan restaurant

Loving Hut is een veganistisch restaurant in het hart van Amsterdam en biedt een heerlijke selectie plantaardige gerechten die zowel gezond als bevredigend zijn. Het restaurant biedt een warme en gastvrije sfeer, waardoor het de perfecte plek is voor gezinnen, vrienden en solo-diners om samen te komen en te genieten van heerlijke, verse en gezonde gerechten.

Het menu van Loving Hut biedt een breed scala aan gerechten, van salades en soepen tot hamburgers, pizza’s en meer. Of je nu in de stemming bent voor een lichte en verse maaltijd of een stevig en vullend feest, er is voor elk wat wils in dit veganistische restaurant. Met een focus op het gebruik van alleen de meest verse en meest gezonde ingrediënten, zijn de gerechten bij Loving Hut altijd heerlijk en voedzaam.

Naast hun uitgebreide voedselmenu biedt Loving Hut ook een selectie verse sappen en smoothies die perfect zijn voor diegenen die hun gezondheid en energieniveau willen verbeteren. Of je nu in de stemming bent voor een revitaliserend groen sap of een romige smoothie, de drankenkaart bij Loving Hut heeft voor elk wat wils.

Het personeel van Loving Hut is gepassioneerd over het bieden van een uitzonderlijke eetervaring en staat altijd klaar om aanbevelingen te doen en eventuele vragen te beantwoorden. Met een toewijding om alleen de beste ingrediënten te gebruiken, een menu vol heerlijke en gezonde opties en een warme en gastvrije sfeer, is Loving Hut de perfecte plek om te genieten van een heerlijke en bevredigende maaltijd in Amsterdam.

Adres: Rozengracht 199, 1016 LH Amsterdam

Telefoon: +31 20 489 5967

Beste Vegan Restaurant Amsterdam Centrum

Er zijn verschillende uitstekende veganistische restaurants in het centrum van Amsterdam. Hieronder vindt u enkele suggesties voor de beste veganistische restaurants in het centrum van Amsterdam:

 1. Mr. & Mrs. Watson: Dit bekroonde restaurant serveert veganistische kaas- en wijnproeverijen, evenals een volledig veganistisch menu met heerlijke gerechten zoals veganistische kaasfondue en de beroemde Watson-burger.
 2. Meatless District: Dit trendy restaurant in de buurt van het Westerpark biedt een volledig veganistisch menu met een ruime keuze aan heerlijke gerechten zoals veganistische kapsalon, falafelballetjes en de populaire veganistische Meatless burger.
 3. Dophert: Dit charmante restaurant serveert een gevarieerd menu met veganistische gerechten, waaronder pannenkoeken, bagels, salades en zelfgemaakte taarten. Ze hebben ook heerlijke ontbijtopties.
 4. De Bolhoed: Dit restaurant in een gezellige en rustige straat in het centrum van Amsterdam biedt al meer dan 40 jaar een volledig vegetarisch menu en heeft veel veganistische opties. Ze staan bekend om hun veganistische stoofschotels, lasagne en veganistische taarten.
 5. Vegan Junk Food Bar: Dit restaurant biedt een volledig veganistisch menu met een creatieve draai aan klassieke fastfoodgerechten, zoals veganistische kapsalon, bitterballen, shoarma en de populaire Dutch Weedburger.

Of je nu een veganist bent of gewoon op zoek bent naar heerlijk eten, deze restaurants bieden de beste veganistische opties in het centrum van Amsterdam.

Leukste Vegan Friendly Restaurants Amsterdam

Er zijn veel veganistische vriendelijke restaurants in Amsterdam die een gevarieerd menu bieden met heerlijke veganistische opties. Hieronder vindt u enkele suggesties voor de leukste veganistische vriendelijke restaurants in Amsterdam:

 1. Beter & Leuk: Dit gezellige café-restaurant in de buurt van het Oosterpark serveert een volledig vegetarisch menu met veel veganistische opties. Ze bieden heerlijke ontbijt- en lunchgerechten, waaronder veganistische smoothiekommen en veganistische tosti’s.
 2. Pllek: Dit restaurant aan het water in Amsterdam Noord biedt een volledig veganistisch menu met gerechten zoals veganistische burgers en nacho’s, evenals een prachtig uitzicht op het IJ.
 3. The Meets: Dit trendy restaurant in De Pijp biedt een gevarieerd menu met veganistische en vegetarische opties. Ze serveren ook heerlijke veganistische taarten en gebakjes.
 4. De Waaghals: Dit restaurant in De Pijp biedt een vegetarisch menu met veganistische opties en heeft een gezellige en informele sfeer. Ze bieden heerlijke gerechten zoals veganistische linzensoep en veganistische risotto.
 5. Sla: Dit café-restaurant heeft verschillende locaties in Amsterdam en biedt een gevarieerd menu met veganistische salades, bowls en sapjes. Het is een geweldige optie voor een gezonde lunch of diner.

Of je nu een veganist bent of gewoon op zoek bent naar veganistische opties, deze restaurants bieden heerlijke gerechten en een geweldige sfeer.

Amsterdam is de thuisbasis van een aantal geweldige veganistische restaurants, met een breed scala aan plantaardige gerechten die zowel heerlijk als voedzaam zijn. Of je nu een doorgewinterde veganist bent of gewoon op zoek bent naar meer plantaardige opties in je dieet.

Vegan Restaurant Amsterdam West

Er zijn verschillende geweldige veganistische restaurants in Amsterdam West. Hieronder vindt u enkele suggesties voor de beste veganistische restaurants in Amsterdam West:

 1. Meatless District: Dit trendy restaurant biedt een volledig veganistisch menu met heerlijke gerechten zoals veganistische kapsalon, falafelballetjes en de populaire veganistische Meatless burger. Het is gelegen in de buurt van het Westerpark en is een geweldige optie voor een heerlijke veganistische maaltijd.
 2. Mastino V: Dit Italiaanse restaurant is volledig veganistisch en biedt heerlijke pizza’s en pasta’s zonder dierlijke producten. Het is een geweldige optie voor Italiaans eten zonder schuldgevoel.
 3. Golden Temple: Dit restaurant biedt een vegetarisch menu met veel veganistische opties. Het heeft een rustige sfeer en biedt heerlijke gerechten zoals veganistische curry’s en falafelborden.
 4. Vleesch noch Visch: Dit restaurant biedt een volledig veganistisch menu met gerechten zoals veganistische bitterballen en veganistische burgers. Het heeft een gezellige sfeer en is gelegen in de buurt van het Erasmuspark.
 5. De Ceuvel: Dit restaurant aan het water biedt een vegetarisch menu met veganistische opties. Het heeft een unieke sfeer en biedt heerlijke gerechten zoals veganistische curry’s en soepen.

Of u nu een veganist bent of gewoon op zoek bent naar heerlijke veganistische opties, deze restaurants bieden een geweldige selectie van smakelijke gerechten en een gezellige sfeer in Amsterdam West.

Vegan Restaurant Amsterdam West is een populaire bestemming voor plantaardig dineren in het westen van Amsterdam. Met een focus op het gebruik van alleen de meest verse en meest gezonde ingrediënten, biedt dit restaurant een menu met heerlijke en voedzame gerechten die perfect zijn voor elk moment van de dag.

De sfeer bij Vegan Restaurant Amsterdam West is warm, gastvrij en ontspannen, waardoor het de perfecte plek is om te genieten van een maaltijd met vrienden, familie of alleen. Het personeel is vriendelijk en deskundig, altijd bij de hand om aanbevelingen te doen en eventuele vragen te beantwoorden.

Vegan Restaurant Amsterdam Oost

Er zijn verschillende fantastische veganistische restaurants in Amsterdam Oost. Hieronder vindt u enkele suggesties voor de beste veganistische restaurants in Amsterdam Oost:

 1. Mr. & Mrs. Watson: Dit restaurant is volledig veganistisch en biedt heerlijke gerechten zoals veganistische kaasplankjes, burgers en gebakken kipstukjes. Het heeft een gezellige sfeer en biedt een geweldige selectie van veganistische wijnen.
 2. Bar James: Dit gezellige café-restaurant in de Indische Buurt biedt een gevarieerd menu met veganistische opties. Het heeft een leuke sfeer en biedt heerlijke gerechten zoals veganistische burger en veganistische fish & chips.
 3. Beter & Leuk: Dit gezellige café-restaurant biedt een vegetarisch menu met veel veganistische opties. Het heeft een rustige sfeer en biedt heerlijke gerechten zoals veganistische tosti’s en veganistische smoothiekommen.
 4. De Biertuin: Dit restaurant biedt een gevarieerd menu met vegetarische en veganistische opties. Het heeft een ontspannen sfeer en biedt heerlijke gerechten zoals veganistische nacho’s en veganistische falafel.
 5. Spirit: Dit restaurant biedt een volledig vegetarisch buffet met veel veganistische opties. Het heeft een informele sfeer en biedt heerlijke gerechten zoals veganistische curry’s en veganistische desserts.

Of u nu een veganist bent of gewoon op zoek bent naar veganistische opties, deze restaurants bieden heerlijke gerechten en een gezellige sfeer in Amsterdam Oost.

Vegan Restaurant Amsterdam Oost is een top-rated veganistisch restaurant gelegen in het oostelijke deel van Amsterdam. Dit restaurant biedt een uitgebreid menu met heerlijke plantaardige gerechten die tegemoet komen aan ieders smaakpapillen. Van stevige soepen en salades tot verrukkelijke hoofdgerechten en desserts, er is hier voor elk wat wils.

Het interieur van Vegan Restaurant Amsterdam Oost is stijlvol en eigentijds en creëert een moderne en uitnodigende sfeer. Het personeel is vriendelijk en deskundig en zorgt ervoor dat elke klant zich welkom en goed verzorgd voelt.

Vegan Restaurant Amsterdam Zuid

Als u op zoek bent naar veganistische opties in Amsterdam Zuid, dan zijn er verschillende fantastische veganistische restaurants om uit te kiezen. Hieronder vindt u enkele suggesties voor de beste veganistische restaurants in Amsterdam Zuid:

 1. Vegabond: Dit gezellige café-restaurant biedt een volledig veganistisch menu met heerlijke gerechten zoals veganistische croissants en veganistische burgers. Het heeft ook een winkel waar u veganistische producten kunt kopen.
 2. The Meets: Dit restaurant biedt een gezond menu met veel vegetarische en veganistische opties. Het heeft een gezellige sfeer en biedt heerlijke gerechten zoals veganistische lasagne en veganistische poke bowls.
 3. SNCKBR: Dit restaurant biedt een gevarieerd menu met veganistische opties, waaronder veganistische burgers, frietjes en desserts. Het heeft een gezellige sfeer en is gelegen in de buurt van het Museumplein.
 4. Mana Mana: Dit restaurant biedt heerlijke veganistische en vegetarische gerechten uit het Midden-Oosten. Het heeft een ontspannen sfeer en biedt gerechten zoals veganistische hummus en falafel.
 5. SLA: Dit restaurant biedt gezonde salades en bowls met veganistische opties. Het heeft een ontspannen sfeer en is gelegen in de buurt van de Albert Cuypmarkt.

Of u nu een veganist bent of gewoon op zoek bent naar veganistische opties, deze restaurants bieden heerlijke gerechten en een gezellige sfeer in Amsterdam Zuid.

Vegan Restaurant Amsterdam Noord

Als u op zoek bent naar Vegan Restaurant Amsterdam Noord, dan zijn er verschillende fantastische veganistische restaurants om uit te kiezen. Hieronder vindt u enkele suggesties voor de beste veganistische restaurants in Amsterdam Noord:

 1. Vegan Junk Food Bar: Dit restaurant biedt een volledig veganistisch menu met heerlijke veganistische burgers, frietjes en andere fastfood opties. Het heeft een leuke sfeer en is gelegen in de hippe wijk De Ceuvel.
 2. Noorderlicht Café: Dit café-restaurant biedt een gevarieerd menu met veganistische opties. Het heeft een gezellige sfeer en is gelegen op een prachtige locatie aan het IJ.
 3. Pllek: Dit restaurant biedt een gevarieerd menu met vegetarische en veganistische opties. Het heeft een ontspannen sfeer en biedt een prachtig uitzicht over het IJ.
 4. De Ceuvel Café: Dit café-restaurant biedt biologisch en lokaal geproduceerd voedsel, waaronder veganistische opties. Het heeft een gezellige sfeer en is gelegen in een duurzame wijk.
 5. Café Keppler: Dit café-restaurant biedt een gevarieerd menu met vegetarische en veganistische opties. Het heeft een gezellige sfeer en is gelegen in de buurt van het Noorderpark.

Of u nu een veganist bent of gewoon op zoek bent naar veganistische opties, deze restaurants bieden heerlijke gerechten en een gezellige sfeer in Amsterdam Noord.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *