Meteen naar de inhoud

Top 10 Beste Ethiopisch Restaurant Amsterdam

Ethiopisch Restaurant Amsterdam  keuken is een fascinerende mix van smaken, kruiden en texturen die je smaakpapillen meeneemt op een reis naar Oost-Afrika. Voor degenen in Amsterdam die op zoek zijn naar een authentieke Ethiopische eetervaring, hoeft u niet verder te zoeken dan het Ethiopische restaurant Amsterdam. Dit restaurant biedt een unieke eetervaring met traditionele Ethiopische gerechten, zoals injera, doro wat en kitfo, geserveerd in een warme en uitnodigende sfeer. Als je nieuwsgierig bent naar de smaken en cultuur van Ethiopië, lees dan verder om te ontdekken wat dit restaurant onderscheidt van de rest.

Beste Ethiopisch Restaurant Amsterdam

Ethiopisch Restaurant Amsterdam

1. Lalibela Ethiopian Restaurant

Lalibela Ethiopian Restaurant is een van de beste Ethiopische restaurants in Amsterdam, gelegen aan de Scheldestraat 99, 1078 GG. Dit gezellige en uitnodigende restaurant serveert enkele van de meest authentieke Ethiopische gerechten in de stad. Het menu van Lalibela bestaat uit klassieke Ethiopische gerechten zoals doro wat, kitfo en tibs, geserveerd met het traditionele injera-brood. De porties zijn genereus en de prijzen zijn zeer redelijk, waardoor het een geweldige waarde voor uw geld is.

De ambiance van het restaurant is zeer gastvrij, met een traditionele Ethiopische inrichting en warme verlichting. Het personeel van Lalibela is vriendelijk en deskundig, altijd bereid om gasten te helpen bij het navigeren door het menu en gerechten aan te bevelen. Ze hebben ook een grote selectie vegetarische en veganistische opties, waardoor het een geweldige plek is voor mensen met dieetbeperkingen.

Of je nu voor het eerst Ethiopisch eten wilt proberen of een doorgewinterde pro, Lalibela is een must-visit plek in Amsterdam. Het restaurant is dagelijks geopend voor lunch en diner en reserveren wordt aanbevolen om een tafel te garanderen. Neem contact met hen op via +31 20 664 3067 om uw tafel te reserveren en te genieten van een onvergetelijke Ethiopische eetervaring.

Adres – Scheldestraat 99, 1078 GG Amsterdam, Nederland

Telefoon – +31 20 664 3067

2. Abyssinia Ethiopian Restaurant

Abessinië Ethiopian Restaurant, gelegen aan de Bilderdijkstraat 134, 1053 LA Amsterdam, is een fantastische plek voor wie op zoek is naar een authentieke Ethiopische eetervaring. Het restaurant biedt een warme en gastvrije sfeer, met een traditionele Ethiopische inrichting en een gezellige omgeving. Op het menu staan tal van Ethiopische gerechten, waaronder vegetarische, vlees- en visgerechten.

Een van de meest populaire gerechten bij Abessinnia is de sambusa, een hartig gebakje gevuld met groenten of vlees. Voor hoofdgerechten is de doro wat, een pittige kipstoofpot geserveerd met injera, een must-try. De porties zijn genereus en de prijzen zijn redelijk, waardoor het een grote waarde voor uw geld is.

Het personeel van Abyssinia is deskundig en vriendelijk, altijd bereid om gasten te helpen bij het navigeren door het menu en gerechten aan te bevelen. Ze hebben ook een grote selectie Ethiopische bieren en wijnen, waardoor het een geweldige plek is om te ontspannen en te genieten van een drankje met vrienden.

Adres – Bilderdijkstraat 134, 1053 LA Amsterdam, Nederland

Telefoon – +31 20 618 2777

3. Addis Ababa Ethiopian Restaurant

Addis Ababa Ethiopian Restaurant, gevestigd aan de Overtoom 337, 1054 JM Amsterdam, is een van de beste Ethiopische restaurants in de stad. Het restaurant biedt een authentieke eetervaring, met traditionele Ethiopische gerechten geserveerd in een gezellige en uitnodigende sfeer. Het menu biedt een verscheidenheid aan klassieke Ethiopische gerechten, waaronder tibs, kitfo en doro wat, allemaal geserveerd met het traditionele injera-brood.

De porties zijn genereus en de prijzen zijn zeer redelijk, waardoor het een geweldige waarde voor uw geld is. Het personeel van Addis Abeba is vriendelijk en deskundig, altijd bereid om gasten te helpen bij het navigeren door het menu en gerechten aan te bevelen. Ze hebben ook een grote selectie vegetarische en veganistische opties, waardoor het een geweldige plek is voor mensen met dieetbeperkingen.

Het restaurant heeft een warme en gastvrije sfeer, met een traditionele Ethiopische inrichting en verlichting. Het personeel is attent en vriendelijk, zodat gasten zich meteen thuis voelen. Of u nu op zoek bent naar een romantisch diner voor twee of een leuk avondje uit met vrienden, Addis Abeba is een geweldige plek voor elke gelegenheid.

Adres – Overtoom 337, 1054 JM Amsterdam, Nederland

Telefoon – +31 20 612 2017

Controleer ook, Beste Grieks Restaurant Amsterdam

4. Enjera Ethiopian Restaurant

Enjera Ethiopian Restaurant, gelegen aan de Pretoriusstraat 28, 1092 EZ Amsterdam, is een fantastische plek voor wie op zoek is naar authentieke Ethiopische gerechten in de stad. Het restaurant serveert een scala aan traditionele Ethiopische gerechten, waaronder tibs, kitfo en doro wat, allemaal geserveerd met het traditionele injera-brood. Het menu bevat ook een verscheidenheid aan vegetarische en veganistische opties, waardoor het een geweldige plek is voor mensen met dieetbeperkingen.

De porties zijn genereus en de prijzen zijn zeer redelijk, waardoor het een geweldige waarde voor uw geld is. Het personeel van Enjera is vriendelijk en deskundig, altijd bereid om gasten te helpen bij het navigeren door het menu en gerechten aan te bevelen. Het restaurant heeft ook een grote selectie Ethiopische bieren en wijnen, waardoor het een geweldige plek is om te ontspannen en te genieten van een drankje met vrienden.

De sfeer van Enjera is zeer warm en uitnodigend, met een traditionele Ethiopische inrichting en verlichting. Het personeel is attent en vriendelijk, zodat gasten zich meteen thuis voelen. Het restaurant is ook gunstig gelegen in het centrum van de stad, waardoor het een geweldige plek is voor een snelle lunch of diner voordat u de stad gaat verkennen.

Adres – Pretoriusstraat 28, 1092 EZ Amsterdam, Nederland

Telefoon – +31 20 370 9728

5. Queen of Sheba Ethiopian Restaurant

Queen of Sheba Ethiopian Restaurant, gevestigd aan de Albert Cuypstraat 225, 1073 BE Amsterdam, is een van de populairste Ethiopisch Restaurant Amsterdam in de stad. Het restaurant biedt een authentieke Ethiopische eetervaring, met traditionele gerechten geserveerd in een warme en uitnodigende sfeer. Het menu bevat een scala aan klassieke Ethiopische gerechten, waaronder tibs, kitfo en doro wat, allemaal geserveerd met het traditionele injera-brood.

De porties zijn genereus en de prijzen zijn zeer redelijk, waardoor het een geweldige waarde voor uw geld is. Het personeel van Queen of Sheba is deskundig en vriendelijk, altijd bereid om gasten te helpen bij het navigeren door het menu en gerechten aan te bevelen. Het restaurant heeft ook een grote selectie vegetarische en veganistische opties, waardoor het een geweldige plek is voor mensen met dieetbeperkingen.

De sfeer van queen of Sheba is zeer gastvrij, met een traditionele Ethiopische inrichting en verlichting. Het personeel is attent en vriendelijk, zodat gasten zich meteen thuis voelen. Het restaurant heeft ook een grote selectie Ethiopische bieren en wijnen, waardoor het een geweldige plek is om te ontspannen en te genieten van een drankje met vrienden.

Adres – Albert Cuypstraat 58, 1072 CV Amsterdam, Nederland

Telefoon – +31 20 475 1149

Beste Ethiopisch Restaurant Amsterdam Noord

Amsterdam Noord is een opkomende buurt met een verscheidenheid aan restaurants, cafés en bars. Voor wie op zoek is naar authentieke Ethiopische gerechten, zijn er verschillende fantastische opties in de omgeving. In dit artikel verkennen we de beste Ethiopische restaurants in Amsterdam Noord, elk met zijn eigen unieke kijk op traditionele Ethiopische gerechten. Van gezellige en intieme plekjes tot levendige en bruisende restaurants, er is voor ieder wat wils in de Ethiopische eetcultuur van Amsterdam Noord. Of u nu een doorgewinterde pro bent of nieuw in de Ethiopische keuken, deze restaurants zullen zeker uw verlangens bevredigen en een onvergetelijke eetervaring bieden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *